ÇANAKKALE / BİGA - Diyarbakırlı Ekrem Ergün İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. Yıl dönümü okulumuzda çeşitli etkinliklerle coşkulu bir şekilde kutlandı.Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Ardından öğrencilerimiz tarafında şiirler okundu ve oyunlar oynandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlenen resim ve şiir yarışmalarından okulda ve ilçede dereceye giren öğrencilere Okul Müdürü Recep TOPAL tarafından ödüller verilerek program sona erdi.

Mrt

18-24 Şubat tarihlerinde ''Robotics'' temalı Erasmus+ proje faaliyetlerini tamamladık. Okulumuzun 28. Uluslararası Organizasyonunda bizlere ev sahipliği yapan Antonio de Ornelas'a ve meslektaşlarımıza teşekkür ederiz. 9 ülkeden 80 katılımcının yer aldığı bu dev organizasyonda da ülkemizi başarıyla temsil etmenin gururunu paylaşıyoruz.

Mrt

14-21 Ocak 2024 tarihlerinde Avrupa Uzay Bilim Merkezi'nde ''Robotics'' temalı Erasmus+ projemizin faaliyetlerini tamamladık. Okulumuzun 27. Uluslararası Organizasyonunda bizlere ev sahipliği yapan Claude Decleve'e teşekkür ederiz. 9 ülkeden 100 kadar katılımcının katıldığı dev buluşmada ülkemizi başarıyla temsil etmenin gururunu yaşıyoruz.

Mrt

Şubat ayında okulumuzda başlayan 100. Yıl Futbol Turnuvasında sona gelindi. 14 Mart 2023 Sali günü yapılan 4.sınıflar final karşılaşmasında 4-C sınıfı şampiyon oldu. 15 Mart 2023 Çarşamba gününde ise 3. sınıflar final karşılaşmasında kupayı kaldıran 3-C sınıfı oldu. Şampiyonlara madalya ve kupaları Okul Müdürümüz Recep TOPAL tarafından verildi.

Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

ÖĞRETMENDEN ÖĞRENCİLERİNE BÜYÜK JEST