Diyarbakırlı Ekrem Ergün İlkokulu

Belgegeçer : 02863160840
WEB http://dekremergunilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Hamdibey Mahallesi İstiklal Caddesi No 280 BİGA/ÇANAKKALE
VİZYON : Öğrencilerimizin; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, bilinçli, kişilikli, kendine güvenen ve yeterli, vatanını milletini seven ve yüceltmeye çalışan, düşünceli bireyler olmalarını sağlamak.
MİSYON : Görev ve sorumluluklarının bilincinde, öğrenmeyi öğrenmiş, bilgiden beceri üretebilen, yaratıcı düşünce ve katılımcı yöntemlere açık, araştırmacı ve sorgulayıcı,sosyal ilişkileri güçlü,saygı , sevgi ve hoşgörü esasına dayalı, insanların erdemlerini önemseyen, toplum ve toplumsal sorunlara karşı duyarlı, ekip ruhuna sahip, planlı, programlı, disiplinli,: Yeniliklere açık, demokrat, insan haklarına ve başkalarının özgürlüklerine saygılı, çalışmalarımızda toplam kaliteyi hedefleyen bir kurumuz.
BAŞARILAR : Okulumuz Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu En´ler yarışmasında başvurmuş olduğu En İyi Okul İdaresi ve En Güzel Tuvaletler kategorisinde birinci olmuştur. Okulumuz temizlik, düzen ve hijyen kurallarına bağlı olduğunu gösteren Beyaz Bayraklı bir okuldur.
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : NORMAL
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 08:40 BAŞLANGIÇ 14:50 BİTİŞ
Bağlantı : ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ.
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : İLÇE MERKEZİNE YÜRÜYÜŞ MESAFESİNDEDİR.
Yerleşim Yeri : Hamdibey Mah.İstiklal Cad.No:280 BİGA/ÇANAKKALE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : MERKEZDE ADA MAHALLESİNDE