ÇANAKKALE / BİGA - Diyarbakırlı Ekrem Ergün İlkokulu

Diyarbakırlı Ekrem Ergün İlkokulu

HAMDİBEY MAH. ERGÜN SK. NO 1 BİGA / ÇANAKKALE
Vizyon
Öğrencilerimizin; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, bilinçli, kişilikli, kendine güvenen ve yeterli, vatanını milletini seven ve yüceltmeye çalışan, düşünceli bireyler olmalarını sağlamak.
Misyon
Görev ve sorumluluklarının bilincinde, öğrenmeyi öğrenmiş, bilgiden beceri üretebilen, yaratıcı düşünce ve katılımcı yöntemlere açık, araştırmacı ve sorgulayıcı,sosyal ilişkileri güçlü,saygı , sevgi ve hoşgörü esasına dayalı, insanların erdemlerini önemseyen, toplum ve toplumsal sorunlara karşı duyarlı, ekip ruhuna sahip, planlı, programlı, disiplinli,: Yeniliklere açık, demokrat, insan haklarına ve başkalarının özgürlüklerine saygılı, çalışmalarımızda toplam kaliteyi hedefleyen bir kurumuz.
Okulumuz Okulum Temiz Belgesi olan, Beyaz Bayraklı bir okuldur.
08:30 BAŞLANGIÇ 17:00 BİTİŞ
DOĞALGAZ.
İLÇE MERKEZİNE YÜRÜYÜŞ MESAFESİNDEDİR.
HAMDİBEY MAH. ERGÜN SK. NO 1 BİGA / ÇANAKKALE
OKULUMUZ İLE 71 KM, BİGA MERKEZ´E BAĞLI HAMDİBEY MAHALLESİNDE BULUNMAKTADIR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuzda AB Ulusal Ajansları tarafından finanse edilen 3 adet Erasmus+ projeleri yürütülmektedir. 1)İspanya koordinatörlüğünde ' Goubak in my school, Inclusive Sport' adlı projemizde İspanya'da yeni lisans almış Goubak isimli alternatif bir spor dalının ülkemizde tanıtımını gerçekleştiriyoruz. 2)Belçika koordinatörlüğünde' I love you, neither me or the Migration' adlı projemizde göçmen öğrencilerin mevcut eğitim-öğretim sistemine entegrasyonu hakkında çalışıyoruz. 3)Belçika koordinatörlüğünde 'Covid-19, Digital Accelerator' adlı projemizde uzaktan eğitim, sanal öğrenme ve robotik kodlama üzerine çalışıyoruz.